Arrangementen

Het kiezen van de juiste locatie is essentieel voor het succes van uw evenement. De juiste ambiance geeft uw evenement de juiste sfeer. Epic Tilburg is een prachtige locatie, met een eigen karakter en een gevoel voor stijl.

Een combinatie van creativiteit, plezier in ons werk en een unieke locatie zorgt voor spetterende evenementen waarvoor wij graag het onderste uit de kan halen.

Themafeesten / Bedrijfsfeesten

Wij verzorgen uw zakelijke of feestelijke evenement graag binnen een uniek thema. Uw gasten worden vanaf het begin tot aan het einde op verassende wijze geamuseerd.

Spannend, fantasierijk of creatief? Het thema van uw evenement kiest u natuurlijk zelf.

Muziek en entertainment 

Om van uw avond een groot feest te maken, kunnen wij zorgdragen voor elke beschikbare form van entertainment. 

 

Vergaderingen

Bij Epic Tilburg kunt u uw vergadering in stijl laten plaatsvinden, u kunt vergaderen in een trendy omgeving desgewenst ondersteund door een brunch, lunch of diner.

Voor ieder budget kunnen wij een arrangement op maat verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook alle faciliteiten leveren om uw vergadering tot een groot succes te maken.

Wenst u meer informatie of heeft u speciale wensen voor uw vergadering? Laat het ons weten, vanzelfsprekend staan wij u graag persoonlijk te woord.

Verjaardagsfeest

Het vieren van een verjaardag kan thuis, maar brengt veel werk met zich mee. Voor een uniek verjaardagsfeest kunt u ook bij ons terecht!  Bij Epic Tilburg willen wij u speciaal voor uw verjaardag nog even extra verwennen met een feestelijk flesje Champagne.

 

 

Vrijgezellenfeest

Na een lange dag vol met gekkigheid een gezellig vrijgezellenfeest organiseren? Ook dat is mogelijk bij Epic Tilburg.

Wij zetten, samen met u, de toekomstige bruid of bruidegom graag in het zonnetje!

Heeft u iets te organiseren of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij uw wensen of leiden wij u rond in ons bedrijf.